In case you missed it, an advertisement to promote a sex supplement for men has caused a major commotion among the internet community recently.

For those who don’t know, the 1-minute and 17-second clip shows a couple having a casual conversation about sexual intercourse.

ADVERTISEMENT

Lulus kkm ke ubat ni,marketing dia tahap apa ni gais .. tak malu ke

Posted by Awatni Channel on Saturday, November 16, 2019

As mentioned above, the video in turn has caused a quite an uproar among local netizens. In this case, most of them have slammed both the male and female actors for their sexually explicit approach in promoting the product.

Andika Putera – one of the actors in the clip – has since stepped in to clarify the whole issue by coming up with a lengthy statement on his Instagram. According to the fitness coach, the whole promotional video was merely for marketing purpose. He further added that both of them were provided with a script by the production team.

 

<>

ADVERTISEMENT

<>
<>
<>
<>
<>
<>

View this post on Instagram<>
<>
<>

<>
<>
<>
<>

<>
<>
<>

<>
<>
<>
<>
<>

Tengok kat fb, kena kecam teruk2 . Saya tengok senyap sahaja. Siapa yang kenal saya depan, support saya, saya nak cakap terima kasih sngt sngt. Video @sp3m_juzz itu adalah lakonan dan script diberi kepada saya dan @nadiraisaac . . Lovebite semua tu makeup sahaja. Tak betul pon. Bayaran kepada kami berdua pon sangat lumayan untuk 1 video yang panjang hanya 1 minit. Kalau korang tempat Dika pon, korang akan amik jugak tawaran berlakon untuk produk @sp3m_juzz ni. Siapa yang kenal Dika depan2 tahu Dika ni macam mana. . Sosial media dan real life sangat2 lah fake! Jangan nilai orang dalam media sosial. Dika pon tk pernah nak nilai orang dalam ig or fb je, sebab depan mata dika sendiri, dika dah jumpa ramai gila orang dalam ig lain, depan2 yaAllah lain sngt sngt. So, Don’t judge book by cover☺️

A post shared by MUHAMAD ANDIKA PUTERA (@andikaputeraa) on

<>

In addition, Andika claimed that both of them have received a substantial amount of payment for their appearance in the video. He then concluded the caption by saying, “Social media and real life are really really fake!” before advising everyone to “don’t easily jump to conclusions.”

After receiving further criticism from netizens, Andika came up with another post in a form of a video. The short clip shows him and fellow influencer – Nadira Isaac who also appeared in the controversial ad – apologising to everyone for their past mistake.

 

<>

<>
<>
<>
<>
<>
<>

View this post on Instagram<>
<>
<>

<>
<>
<>
<>

<>
<>
<>

<>
<>
<>
<>
<>

Hai assalamualaikum semua . Saya dan @nadiraisaac ingin memohon maaf kepada semua orang yang telah tengok video kami tentang produk tersebut. Dika salah, dan saya hargai sangat atas semua komen positif mahupun negative. Dika terima semua komen dengan hati terbuka. . Dika akan lebih berhati-hati dan akan memperbaiki diri sendiri . Betul orang kata, semua orang tk dapat lari dari melakukan salah. Saya belajar dari kesilapan saya yang telah saya lakukan ni. Saya baca semua komen di semua media sosial, dan saya juga ada reply banyak komen di ig saya atas teguran dan kecaman oleh netizen. Saya reply dan video ini untuk semua netizen yang saya tak sempat nk reply satu satu. Harap semua boleh maafkan saya dan @nadiraisaac . Terima kasih semua. Saya akan belajar untuk jadi lebih baik💯

A post shared by MUHAMAD ANDIKA PUTERA (@andikaputeraa) on

<>

Not only that, the duo also assured everyone that they will be more careful in each and every step they have to take as an influencer as well as re-checking the dialogues in promoting and advertising a product.

Despite their intentions to clear the air, local keyboard warriors continue to bombard the couple with malicious comments. In this case, both Andika and Nadira were slammed for being desperate to gain cheap publicity. On the other hand, some also suggested them to ask for forgiveness from God instead of the public.

If you are curious, here are some of their comments:

Source: Instagram via VOCKET

What do you think about this issue? Will you accept their apology?

Previous articleAndy Lau Allegedly Involved In Fight With Co-star Xiao Yang
Next articleCanto-Pop Superstar Aaron Kwok Will Be Visiting Penang Next Week
Syahrul Ramadan
Graduated with a major in K-pop studies... (lol jk 😆)