As many of us already know, the song “Bobo Dimana” has been receiving plenty of hate. The official music video which was released last Tuesday (18th September) is currently the 2nd most trending video on Malaysian YouTube. However, similar to its lyric video, the music video too has more dislikes than likes.

A lot of people has already voiced out their dislikes and requested for the video to be removed from all media platforms. One of them are modern Muslim preacher PU Amin who spread Islamic teachings using a more modern approach.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Hari itu lepas baca yang dia terkesan dengan dakwah PU Azman yang DM dia untuk menegur dia , saya kira dia tak teruskan untuk keluarkan music video bobo dimana ni . Rupanya masih teruskan dan promote orang untuk tengok.. . Berapa ramai pendakwah kita , masa berbincang dengan beberapa orang Mufti pun semua agak kesal dengan video ini . Dia minta dinasihat secara lembut , maka ramai pendakwah nasihat secara lembut , bila tak jalan kita tegas sedikit dia kata tak ikut cara Nabi berdakwah.. . Apa agak nya cara untuk pastikan kepada pelaku dan pelopor maksiat ini untuk berhenti dari sebar video softporn yang rosak kan anakbangsa kita ? Nasihat lembut , tegas dah buat . Ya kita perlu sabar . Tapi tak kan itu alasan untuk membiarkan hukum hakam dicabar.. . Ribut taufan , gempa bumi , kemarau segala macam Tuhan tunjuk masih tak terkesan ke dekat hati untuk berhenti sekejap dari promosi video LG** ini ? Anda yang sokong , yang puji , yang like juga terjerumus sama menyokong kezaliman dan kemaksiatan.. . Kita kena cegah sebab apa , esok kalau bala bencana turun dia tak hancur dan ranapkan rumah orang buat maksiat , masjid , sekolah , tahfiz , surau , gereja semua hancur kerana azab . Azab tak pilih pilih . Sorang buat semua kena bantai dengan Tuhan.. . Ya Allah apa lagi bencana yang kau akan turunkan setelah kedegilan dan kederhakaan yang kerap kami lakukan.. . INI music video Soft Porn dan Video promosi LGB* yang haram ditonton , haram disokong . La Taqrabu ZINA Innahu kana FAHISYAH !!!!

A post shared by PU Amin (@pencetusummah_amin) on

A few days ago, PU Amin has taken to his Instagram to discourage people from watching “Bobo Dimana” music video, calling it “soft porn”, a video that invites disasters and supports LGBT. His comment obviously doesn’t sit well with Nur Sajat as well as Dato Aliff Syukri.

After seeing him comment, Nur Sajat took to her own social media to bash the preacher and she even threatened to “chop off” the preacher’s private part.

“As a preacher, you should be spreading good teachings and messages nicely. Please don’t bring other people down and say bad things about them. That’s not good. I know you’re a PU (Pencetus Ummah – sort of like a modern preacher), don’t make me turn you into a PLU (People Like Us – refers to LGBT group),” Sajat said in her IG video which has since been deleted.

https://www.youtube.com/watch?v=JaSTEefl93o

PU Amin then shared a post on his Instagram claiming that he will be making a police report if Sajat does not apologise or take back her words.

“Did Sajat say she wants to chop off my part? Coincidentally I have a talk with the police force from PDRM (Royal Malaysia Police), and they asked me to file a police report against Sajat as she was holding a knife. I want her to apologise and take back her statement. I really don’t want to resort to this, but the police asked me to.”

Aliff Syukri also voiced out his dissatisfaction against the PU and challenged the PU to not keep quiet about his upcoming Nasheed song. “If I sing a Nasheed song, you better say something about it on your Instagram, and I want to see if the song will get as much views as Bobo Dimana.”

ADVERTISEMENT

What are your thoughts on their dispute?

Previous articleDid You Know There’s A Satirical Mobile Game About Najib Razak On Apple?
Next articleFattah Amin Welcomes Fazura’s Return With Warm Hugs & Flowers
Annie May
I'm Annie and I was born in May...and I like Anime ~ (ba dum tss) Email: [email protected]